Turmeric & Ginger

 Sagt om Turmeric & Ginger salvan.
”Jag får lätt blåmärken och blödningar under huden. Så fort jag märker att ngt är på väg stryker jag på salvan och märkena försvinner fortare än tidigare. Småsår och rivsår läks och brer inte ut sig, blir röda, om jag använder salvan. Får lätt ömmande sprickor på fingertopparna och även då underlättar salvan.Jag amvänder salvan till det mesta som irriterar på huden och den är både smärtstillande och underlättar läkning.”
Med vänlig hälsning
Lena

Nöjd naprapat

Då jag jobbar med hälsa från ett helhetsperspektiv finner jag det naturligt att vända mig till Ingrid för att få hjälp. Hon har en fantastisk känsla för att hitta vad som är exakt rätt för mig och mina patienter. Många är vi som blivit av med värk, hudutslag och stress. Dessutom är det fantastiskt att alla produkter är ekologiska.

Efter ett längre tätt samarbete med IngridK och hennes produkter når jag nu ännu bättre resultat med mina patienter. Det är naturligt att jobba med huden och nyttja detta organs fantastiska upptagningsförmåga. När man bidrar med hälsa både inifrån och utifrån når man resultat med ett djupare och mer hållbart resultat.

Hälsa kommer inifrån och med hjälp av örter och oljor från IngridK kommer man åt obalanser som suttit på djupet. Stress kan man balansera på många sätt och med dessa produkter når man lättare ett tillstånd av harmoni.

Som gravid uppskattade jag Ingrids produkter enormt. Det var min egna stund och lyx att få uppleva lugn, harmoni och återhämtning. En daglig insmörjning av graviditetsoljorna gav mig energi och fick min kropp att kännas lätt ända fram till förlossningen. Just där insåg jag hur mycket vi påverkar vår kropp och vårt sinne med örter och oljor. Jag hade en fantastisk upplevelse tack vare IngridK.

Jag har länge samarbetat med Ingrid och hennes produkter. Mina patienter har fått fantastiska resultat på värk, inflammationer och hudutslag. Jag kontaktar Ingrid regelbundet för att få personlig hjälp till mina patienter. Det gör att vi uppnår ett snabbt resultat för patienten.

Ingrid K Shandithisalva

IngridK’s Shandithisalva borde vara en självklarhet i varje hem. Den lindar och läker brännsår, rivsår, sprickor, bett på nolltid. Jag har till och med använt den för att läka en inflammerad hälsena.