Två gamlingar möts

Aromaterapi och koppning. Två behandlingsmetoder som funnits i tusentals år möts och är en perfekt kombination för hälsa och välbefinnande. 

Med aromaterapi  och eteriska oljor kan du själv blanda din olja som du sedan använder när du vill ”koppa”

Koppning är en av de mest använda traditionella alternativmedicinska metoderna och har använts i Kina i flera tusen år för behandling av stela axlar, svullna ben, värk, boosta immunsystemet osv. Det har utvecklats olika koppningsmetoder och idag används koppning över stora delar av världen.

Koppning fungerar som en djupverkande bindvävsmassage. Med hjälp av det undertryck som skapas av kopparna, lyfts huden och bindväven upp vilket stimulerar kroppens blod- och lymfcirkulation.

Vill du ex blanda en utrensande olja och använda din Curam Dynamic massage cup som är idealisk för större kroppsområden såsom rygg, lår, skinkor och vader så kan du ex blanda risgroddsolja eller jojobaolja med ylang-ylang, citron och citrongräs. 

Vill du blanda en olja specifikt för celluliter finns massor av eteriska oljor att välja på; ex enbär, citron, geranium, cederträ, apelsin, muskatell salvia, lista cubeba mfl. Tänk bara på att citron är fotosensitiv så var försiktig med den i solen. Apelsin (söt) går däremot bra. 

Blanda en skön olja och använd dynamic massage cup för att ge celluliterna en match!