Allmänna villkor

Fraktavgift

Fraktkostnaden per beställning sker enligt DHL och postens avgifter inom Sverige. Vid ej uthämtade varor debiteras frakt tur och retur. När vi mottagit din order får du en orderbekräftelse med den totala summan.

Leveranssätt

Vi använder postens och DHL tjänster. Utlämning sker hos ett DHL ombud. Brev som ej är skrymmande skickas direkt hem till dig.  Företag kan få leverans direkt till angiven företagsadress och debiteras enligt DHL s priser för företag. Företag måste själva ange att de vill ha leverans direkt till dörren. Finns ingen på plats vid leveranstillfället debiteras de extra kostnader som uppstår i samband med en extra utkörning.

Betalningssätt

Väljer du kortbetalning dras pengarna direkt från ditt konto, inga extra avgifter tillkommer. Vi har inte tillgång till dina kortuppgifter och kan därför inte komplettera en order som är godkänd och bekräftad av dig. Vill du komplettera måste du göra en ny order. Om köpet av någon anledning annulleras tas en avgift ut för att hantera återbetalning.

Vill du inte betala med kontokort kan du välja faktura  i kassan.

Leveranstid

Vi skickar varor i turordning och alltid så fort som möjligt. Normal leveranstid tills du mottagit varorna är ca 3- 5 arbetsdagar. Semestertider och helgdagar behöver du räkna med längre leveranstider.

Reklamationer

Om ditt paket är skadat vid ankomst skall detta omgående anmälas till DHL eller postkontor samt göras en skadeanmälan.

Är en vara  felaktig eller felhanterad, skall du kontakta oss på info@ingridk.com så snart som möjligt men senast inom 14 dagar efter att du fått varorna.

Returrätt

Vi tillämpar inte öppet köp men du har möjlighet att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet. För att utnyttja ångerrätten måste du först meddela oss att du vill ångra dig. Kontakta oss via info@ingridk.com. Varan/varorna skall skickas tillbaka i oskadat skick. Du betalar själv returfrakten. Vi löser inte ut försändelser som inte är fullt frankerade. Det går inte att returnera personligt blandade aromaprodukter. Du står för kostnaden ifall varan skadas i retur-transporten till oss.

Lagen om ångerrätt gäller ej företag.

Retur sänder du till:

Ingrid K AB, Box 4048, 422 04 Hisings Backa

Restnoterade varor

Om någon/några varor som du beställt inte skulle finnas på lager kontaktar vi dig via e-post. Du kan då välja om du vill vänta på dessa varor, byta ut varorna till andra produkter eller avbeställa de restnoterade varor helt.

Avbeställning

Om beställningen inte har skickats från oss kan du avbeställa din order via e-post eller telefon. Om vi redan har hunnit skicka iväg varorna har du dock möjlighet att returnera oöppnade och oanvända varor. Personliga blandningar kan inte avbeställas eller returneras. Du får själv stå för frakten vid returer, om det inte gäller en felaktig vara.

Personuppgiftslagen uppdaterad till nya GDPR ( General Data Protection Regulation)

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser av nya lagen GDPR mer om detta kan du läsa här. Du måste ha en F-skattsedel/ registrerat företag för att handla varor hos Ingrid K. Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera kundrelationen då du handlar av oss via webbshoppen.

Vi sparar dina uppgifter dvs namn, adress, telefonnummer samt mailadress för att kunna slutföra din beställning. Vi sparar aldrig kortuppgifter om du handlat med kort.

Har du frågor gällande detta och hur vi hanterar dina uppgifter är du välkommen att maila till: kontakt@ingridk.com

Vill du ha nyhetsbrev eller uppdateringar från Ingrid K behöver du skicka ett mail till: info@ingridk.com

Priser

Samtliga priser är inklusive moms.

Produkter och ansvar

En personlig blandning är inte avsedd att användas istället för medicinsk expertis och läkarvård. Personer i behov av läkarvård bör rådfråga en legitimerad läkare innan hon eller han använder en personlig blandning, som alltid består av eteriska oljor och örtextrakter mm.

Ingrid K AB ansvarar inte för att en produkt är verksam för något speciellt hälsotillstånd. Det åligger kunden att själv att läsa och följa de anvisningar som ges om en särskild produkt eller en personlig blandning.

Eteriska oljor och extrakter är ett komplement och inte en ersättning för traditionell läkarvård.